Stöd & Svar

2 May 2015, 19:19 134

Jag sa fel sak till en kille jag attraheras av, är det kört nu?

Tjej, 13 år
Question


Hej !

Jag har ett litet problem kan man säga, jag känner mig lite "nere" för att en sak jag sa för ungefär några veckor sedan till en person som jag är attraherad av, i en konversation om lite random saker. Det var någonting i stil med att jag sa att om jag inte kände en person på t.ex. tåget, som blev trakasserad så skulle jag inte göra något pga dennes nativitet.. Men nu känner jag mig dåligt över mitt svar och jag ångrar mig starkt att jag just sa det på det viset.

Och jag undrar om detta kommer sumpa mina chanser över person jag är attraherad av, pga att just denne var av den nationaliten vi pratade om.
Eller är det bara jag som tänker för mycket och denne person har helt glömt bort det.. och det spelar ingen roll... ?

Svar
Charlotte Hallgren
Föreningen Tilia

Hej 

Tack för din fråga. Jag tycker du ska prata med personen ifråga och förklara vad du menade, elle inte menade för att reda ut eventuella missförstånd. De flesta människor brukar förstå om man förklarar för dem och pratar om det.

Lycka till.

/Charlotte 

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar