Stöd & Svar

8 Jul 2015, 10:54 258
Kille, 13 år
Question


Hej, jag när jag runkar har jag nu börjat fått sperma, är jag i puberteten, jag har inte märkt att jag är i målbrottet eller mitt könsorgan har börjat växa, är detta normalt att de kommer först? Alla andra i min klass har ju mycket större könsorgan och jag vågar inte duscha på idrotten.

Svar
Bonnie Friedh
Trygga Barnen

Hej!

Tyvärr så svarar jag bara på frågor om missbruk/att vara anhörig till någon med missbruksproblematik. Men när det gäller frågor om sex och samlevnad så vill jag slå ett slag för sajten www.umo.se som är väldigt bra och där man kan hitta mycket bra info och där kan man även ställa frågor om sex och samlevnad i deras forum! Lycka till! Varma hälsningar Bonnie

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar