Stöd & Svar

8 Jul 2015, 10:47 321
Tjej, 17 år
Question


Hej!
Jag och min flickvän brukar ha sex ungefär 2-3 ggr i veckan.
Jag har några problem när vi har sex. När vi har sex så brukar hon alltid rida av mig och hon svettas kolosalt mycket. Det droppar svett från hela hennes kropp och hennes bh blir helt dyngsur och det droppar till och med svett därifrån. Min fråga är varför hon svettas så mycket och vad kan man göra åt det?

Alltid när vi har sex så brukar hon stöna så högt. Varför gör hon det?

När hon rider av mig så brukar det rinna en vitaktig vätska från hennes slida, ungefär 3-4 dl. Vad är det för något?

Något annat som jag tycker är ofräscht är att hon använder samma bh varje gång vi ska ha sex. Hon har liksom en speciellt bh till när hon ska ha sex och den tvättar hon aldrig eftersom hon svettas i den ändå så hon tycker det är onödigt. Så varje gång vi ska ha sex så luktar det fruktansvärt illa i början. Kan jag göra nåt åt det?

Vi brukar oftast bara köra en ställning då hon rider mig. Finns det andra ställningar där tjejen är dominant. Tips?

Alltid innan samlaget brukar hon spotta på min snopp. Varför gör hon det? Vågar inte fråga henne.

Svar
Bonnie Friedh
Trygga Barnen

Hej!

Tyvärr så svarar jag bara på frågor om missbruk/att vara anhörig till någon med missbruksproblematik. Men när det gäller frågor om relationer/sex och samlevnad så vill jag slå ett slag för sajten www.umo.se som är väldigt bra och där man kan hitta mycket bra info och där kan man även ställa frågor om sex och samlevnad och relationer i deras forum! Lycka till! Varma hälsningar Bonnie

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar