Stöd & Svar

8 Jul 2015, 10:53 272
Kille, 18 år
Question


Tjena! Jag är en kille på 18 år som är tillsammans med en tjej som är 17. Vi har varit tillsammans i 7 månader och vårat sexliv har varit väldigt upp och ner. I börjar var det jättebra, men sedan började hon med p-piller och då försvann hennes sexdrift. Alltså hon kände inte för att ha sex längre. Detta har pågått i 4 månader snart och jag vet inte vad jag ska göra för jag vill jättegärna har sex med henne! drives med nuts..

Hälsningar ifrån en confused ungdom!

Svar
Bonnie Friedh
Trygga Barnen

Hej!

Tyvärr så svarar jag bara på frågor om missbruk/att vara anhörig till någon med missbruksproblematik. Men när det gäller frågor om relationer/sex och samlevnad så vill jag slå ett slag för sajten www.umo.se som är väldigt bra och där man kan hitta mycket bra info och där kan man även ställa frågor om sex och samlevnad och relationer i deras forum! Lycka till! Varma hälsningar Bonnie

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar