Frågor och svar om bröst

1 Aug 2015, 12:10 1707

Bröstvårtor?

Tjej, 15 år
Question


Hej!
Jag har läst lite på denna sidan och upptäckte att det redan fanns flera som tänkt ställa frågan jag tänkt ställa, nämligen att bröstvårtorna är "mjuka" och att de inte står ut som de annars gör på andra. Jag har läst vad ni har svarat på frågorna, men känner inte att jag fick något svar. Så nu undrar jag, kommer mina bröstvårtor utvecklas och bli mer utåtstående, eftersom jag tycker det är EXTREMT jobbigt att ha dem så jag har det nu. Jag tycker om mina bröstvårtor när jag fryser eftersom de då drar ihop sig, precis som jag vill att de ska vara. Kommer de att utvecklas vidare, eller kommer jag få ha dem så jag har det nu resten av mitt liv?

Svar

Hej!

Nu är jag ingen expert på detta område, men jag ska försöka. Bröst kommer i olika former. Vissa har små bröstvårtor medan andra har större. Vissa går inåt medan andra pekar utåt. Det finns inga rätt eller fel, bara preferenser. Om dina bröst kommer att förändras eller ej kan jag helt omöjligt svara på. Alla utvecklas på olika sätt och ingen kan förutspå vad som ska hända.

Ge det tid.. Det är mitt enda tips!

Susanna

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar