Stöd & Svar

4 Oct 2016, 20:57 196
Kille, 26 år
Question


Hej! Jag insåg idag att jag är 100% straight, lät en bi kille suga av mig (väldigt dragen) och har väääärldens ångest och olustkänsla, mår så sjukt dåligt och vet inte hur jag ska bli av med känslan... Har testat nu men var absolut fel beslut… Vad ska jag ta mig till?

Svar
Jourhavande Kompis
Din digitala vän

Hej! 

Det är aldrig roligt att ångra något sexuellt. Den ångesten kan ofta kännas extra jobbig eftersom sexuella relationer är väldigt intima. Som du själv säger - nu har du testat och du vet att det inte var något för dig. Olustkänslan kommer att gå över med tiden. 

Om du inte var vid medvetande, eller inte gav ditt samtycke till oralsexet, så har du alltid möjlighet att anmäla händelsen till polisen. Ingen, varken en kille eller tjej, får göra något med din kropp som du inte uttryckligen sagt ja till.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar