Frågor och svar om urinvägsinfektion

12 Oct 2016, 12:21 2856
Tjej, 18 år
Question


Hej!
Jag är en tjej och är 18 år gammal, Jag tycker att detta är skämmigt att prata med någon om och därför skriver jag det här istället. Jag har Det är så här att nu i en månad ungefär har jag börjat få ont på slidöppningen varje gång jag kissar det vill säga det svider när jag kissar men detta är bara några sekunder sen är det borta, jag har även haft ont på mina njurar då och då och ibland kan jag inte ens gå eller röra på mig utan måste sitta för att inte få ont. (Jag har aldrig haft sex med min kille på detta sätt att han stoppar in snopen i mig men det enda han har gjort är att stoppa in fingrarna, han brukar dock ta det väldigt lugnt alltså han kör aldrig för snabbt) Min fråga är att vad kan det bero på att jag får ont och det svider på slidöppningen när jag kissar? Och hänger det ihop med att jag får ont i njurarna också? Tack på förhand!

Svar
Agnes Ohlander
Beteendevetare/sexolog

Hej! 

För mig låter det som att du har fått en urinvägsinfektion. Jag är ingen läkare och det är svårt att förstå symptom bara genom en beskrivning. Men jag tycker att du borde åka till vårdcentralen omedelbart och förklara samma sak för dom som du sa till mig. 

Hoppas det blir bättre! 

// Agnes 

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar