Stöd & Svar

4 Oct 2016, 20:52 127
Tjej, 14 år
Question


Jag och en kille var på G förra vintern till i våras , men vi har nu tappat kontakten och jag vill vara med han igen. Han går i samma skola och vi liksom ler och har ögonkontakt när vi går förbi men det är ändå konstigt. Jag vill inget mer än att prata med honom igen.

Svar
Jourhavande Kompis
Din digitala vän

Hej! 

Mitt tips till dig är att våga försöka ta kontakt igen, speciellt när du skriver att det är allt du vill. Då är det ju klart att du ska våga ta chansen! Du kan prova säga hej när ni möts i skolan, eller skriva till honom online om ni är vänner på något socialt medium. Ärlighet varar längst, våga berätta att du saknar honom och vill fixa er relation. Förhoppningsvis känner han likadant. Lycka till! 

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar