Frågor och svar om kärlek

3 Oct 2016, 12:53 215
Tjej, 16 år
Question


Hej jag är en tjej på 17år och har en kille.Ett tag var hän jätte snäll och underbar.Men nu är han jätte konstig.Han är aldrig med mig längre och jag funderar på att göra slut.Men jag är rädd att han ska bli arg på mig. Hjälp mig så fort som möjligt

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej, tack för din fråga!

Du beskriver något som tyvärr inte är helt ovanligt. I början av en relation är allt fint och bra, men sen kommer vardagen och kanske försvinner känslorna. Kanske är det det som har hänt, din kille känner inte lika mycket längre. 

Du har kanske redan försökt prata med honom, men annars är det nog det enda sättet att reda ut det som hänt - att ni pratar med varandra. 

Om du gör slut så kanske han blir ledsen och arg, men som det är nu är du inte heller lycklig i ert förhållande. Det ska inte behöva kännas jobbigt att vara tillsammans med någon. Hoppas att det ordnar sig för dig!

Ta hand om dig!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar