Frågor och svar om kärlek

9 Jan 2017, 18:43 489

Jag går i 9:an och har börjat få känslor av en kille i 8:an. Han är snyggare, längre och mer "vältränad" än killarna i min klass och han verkar så perfekt men vi har inte riktigt pratat med varandra och jag märker att han ser mig men jag skulle vilja få h

Tjej, 15 år
Question


Jag går i 9:an och har börjat få känslor av en kille i 8:an. Han är snyggare, längre och mer "vältränad" än killarna i min klass och han verkar så perfekt men vi har inte riktigt pratat med varandra och jag märker att han ser mig men jag skulle vilja få hans uppmärksamhet mera.. Och sen tror jag också att dom i min klass skulle tycka att det var konstigt om vi skulle påbörja nått.. Hur borde jag göra?

Svar
Jourhavande Kompis
Din digitala vän

Hej!

Vad kul och spännande att du har fått känslor för någon! Låt inte de andra i din klass stå i vägen för dem, det som spelar någon roll är att du är lycklig och får vara exakt som du är. Varför inte försöka ta mer kontakt med killen du är intresserad av och se vart det leder? Kanske ni kan småprata mellan lektionerna eller via sociala medier som facebook? Tror det är viktigt här att bara våga lite mer än vanligt och satsa på det som känns rätt för just dig.

Lycka till!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar