Frågor och svar om flirt

8 Feb 2017, 14:26 427

Hur ska jag veta om en tjej gillar mig? Det känns som att det finns ett par tjejer som kan beundra mig.

Kille, 14 år
Question


Hej Ungdomar.se

Hur ska jag veta om en tjej gillar mig?
Det känns som att det finns ett par tjejer som kan beundra mig.

Svar
Jourhavande Kompis
Din digitala vän

Hej!

Det är vanligt att man ger den man gillar en hel del uppmärksamhet, på ett såväl tydligt och klart sätt som ett mer diskret. Att ge den andre en extra blick när man möts eller skickar ett nyfiket och gulligt sms, ger beröring med mycket mer är några exempel.

Ett tips är att spana lite extra efter signalerna eller att våga visa sina egna för att stämma av om den andra känner något! Ett annat förslag är att eventuellt kika på egna berättelser från forumet, UMO (http://www.umo.se/Egna-berattelser/Karlek/Sa-vet-du-att-nan-ar-kar-i-dig/) eller prata med vänner som kan dela med sig av erfarenheter eller som har märkt att någon gett dig en signal.

Hoppas att du fick svar på din fråga!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar