Stöd & Svar

19 Jun 2017, 16:01 473
Kille, 16 år
Question


Hej! Kille på 16 år här och jag har relativt nyss testat mig för könssjukdomar första gången. Med tanke på att jag inte kissar jätte ofta och absolut inte på beställning så var jag tvungen att få en tops i urinröret och det sved till som bara den. Nu svider det till när jag ska kissa och kissar oftare än vad jag gjorde innan. Är det någonting som går bort av sig självt om jag väntar ut det? Och kan man ha sex eller onanera eller så ändå? Eller gör det liksom ont att komma?

Tack på förhand!

Svar
Agnes Ohlander
Beteendevetare/sexolog

Hej! 

Vad bra att du har varit och testat dig, det är så viktigt!

Det är svårt att veta exakt vad det kan vara, topsen skulle kunna ha irriterat dina slemhinnor. Men det låter som att du besväras mycket av det, så jag tycker att det lättaste är att gå till UMO eller vårdcentralen så någon får titta på det. 

Hoppas det löser sig!

// Agnes 

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar