Frågor och svar om fittan

28 Mar 2017, 19:29 928
Tjej, 14 år
Question


Ja pullar rätt mke och min fråga är om det kommer vara lika skönt för killen och att ha sex nu när jag inte har lika litet slidhål eftersom att de växer ju beroende på hur mke ja pullar o vad ja pullar med.killar gillar ju när man är tight, fast tänk om de inte tycker de är skönt när man är otigth??//tre tjejer som vill ha svar

Svar
Agnes Ohlander
Beteendevetare/sexolog

Hej! 

Jag tänkte bara börja med att säga att ni inte ska tänka vad ni borde och inte borde göra sexuellt utefter vad killar tycker! 

Det andra är att slidmyningen, alltså ingången till insidan av fittan, består ab slemhinnor och muskler. Så, det går inte riktigt att töja ut den av att pulla. Muskler drar ihop sig och töjer ut sig hela tiden. Det som i vissa fall påverkar ihopdragningen är när man föder barn, men slidöppningen  liksom återhämtar sig igen efter en tid! 

Hoppas ni fick svar! 

// Agnes 

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar