Frågor och svar om onani

28 May 2017, 19:58 714
Tjej, 13 år
Question


Hej! Jag är en tjej som ÄLSKAR onani. För att jag ska bli kåt och våt där nere så brukar jag kolla på när lesbiska kvinnor har sex\hånglar med varandra, detta blir jag jättekåt av och tänker att jag vill ha sex med en tjej på en gång! Är detta ett tecken på att jag är lesbisk?

Svar

Hej,

Tack för din fråga, vad roligt att du känner dig bekväm med din lust och din kropp. Att du gillar att kolla på lesbiska som hånglar eller har sex behöver inte betyda något mer än det du vill att det ska betyda. Om du vill identifiera dig som lesbisk så är det så. Men det kan också vara så att du känner att du är bisexuell eller helt enkelt bara tänder på kvinnor/tjejer ibland. 

Det som är så bra med vår sexualitet är att vi kan få välja själva vad vi vill kalla oss och vad vi vill göra. 

Ta hand om dig!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar