Frågor och svar om kroppstyper

18 Jan 2018, 19:26 653
Kille, 15 år
Question


Är en kille på 15 år har en stor rumpa som jag jätte gärna vill bli av med. Ibland kan man höra av andra att man har stor rumpa och blir lite retad ibland inte ofta. Men vill ha tips på hur man kan få en mindre rumpa??.

Svar

Hej och stort tack för din fråga! 

Rent utseendemässigt så är det ju så att vi människor ser olika ut och inget är rätt eller fel. Tyvärr finns det många ideal och föreställningar om hur kroppen ska se ut, och det kan vara svårt att sluta tänka på dem. 

Det man kan göra för att känna sig mer hemma i sin kropp är att träna något som är roligt. Att använda kroppen på ett sätt som är lagom jobbigt och som känns utmanande men kul. Det behöver inte vara något avancerat, en pokénad kan räcka. 

Att andra retar dig är inte ok, och det är något som de måste stå för, och inget som har med dig att göra egentligen. 

Ta hand om dig och skriv igen om du vill! 

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar