Frågor och svar om sex

28 Mar 2018, 13:11 1353
Tjej, 13 år
Question


Om man känner att man vill ha sex men inte har någon kille, vad ska man göra?

Svar
Jourhavande Kompis
Din digitala vän

Hej och tack för din fråga! 

Om man känner att man vill ha sex men inte har någon partner så kan man ha sex med sig själv genom att onanera. Det är ett jättebra sätt att lära känna sig själv och sin kropp och ett sätt att ta reda på vad man gillar och inte gillar så att man är ännu mer redo när man väl träffar en partner. 

Du kommer att träffa en kille förr eller senare och du kommer att ha sex så du behöver inte stressa. Jag förstår att lusten och längtan kan vara stark och att det kan kännas långt bort men det kommer att hända. Du behöver inte stressa på! Och mitt tips till dig är att vänta på att rätt person dyker upp som du känner dig trygg med och kan lita på. Tills dess kan du njuta på egen hand!

Ta hand om dig! 

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar