Stöd & Svar

4 Jun 2018, 15:46 349
Kille, 26 år
Question


Hej!

Detta kanske låter lite udda, men hoppas du förstår. Jo, jag tänder på tjejer som fiser och även när jag själv fiser. Undrar varför jag går igång på detta? finns det någon grund till det hela? Har funderat på detta länge.

Tacksam för svar!

Svar
Rania Braimok
Elektra, Fryshuset

Hej! 

Tack för din fråga! 

Jag tycker det är viktigt att du delar med dig om något som du undrar över. Vi är alla väldigt olika och reagerar olika på olika saker och vi tänder också på olika saker och stimuleras väldigt olika. Jag tycker det är viktigt att lära känna sig själv och upptäcka vad det är man själv tycker om. Sedan är det så svårt att jämföra sig med andra då vi alla är ganska olika. 

När det kommer till din fråga om det finns någon grund för det så har jag svårt att svara på det. Vi associerar saker med hjälp av hela kroppen och vi använder ofta flera sinnen och det kan vara en förklaring till att ditt luktsinne aktiveras av vissa dofter. 

Varma hälsningar, 

Rania 

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar