Frågor och svar om lögner

3 Jul 2018, 13:38 487
Tjej, 14 år
Question


Hej!
Jag är en tjej på 14 år och är ihop med en kille som jag älskar mest av allt men han ljuger för mig och jag har 100% säker på det och han vet om att jag vet det så vet inte vad jag ska göra.

Svar
Jourhavande Kompis
Din digitala vän

Hej

Tack för din fråga! Jag tycker att du ska börja med att prata med din kille om det här. Fråga ut honom men ge honom samtidigt möjlighet att förklara sig och berätta sin sida av saken. Jag tycker inte att du ska acceptera att någon du älskar så mycket ljuger för dig. Det beror iofs lite på vad det är han ljuger om. Om han ljuger om vad han åt till middag så kanske det inte är ett så stort problem men om han ljuger om sånt som påverkar er relation så är det inte okej. Du behöver sätta ner foten och visa att det inte är okej och att du mår dåligt av hans lögner. Om han älskar dig och respekterar dig så kommer han att förstå. 

Stort lycka till!!! 

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar