Frågor och svar om mobbing

29 Apr 2019, 08:03 180

De tar bilder i omklädningsrummet

Kille, 17 år
Question


Hej det här kanske låter som en oseriös fråga men det är det verkligen inte.
Det är så att jag mår jättedåligt över min penis när jag är kring andra. Min penis är 13-14cm lång i slakt tillstånd och mina killkompisar mobbar mig över den och kallar mig ”falukorven” mm. Dem brukar stå och vänta utanför duschen i omklädningsrummet och ta kort på mig naken och skicka till andra. Jag vet att det här kanske låter fejk mm, men det är någonting jag mår jättedåligt över, så min fråga är om min penis verkligen är så onormal eller vill dom bara utsätta mig för mobbning.

Svar
Jasmine
Nätvandrarna, Fryshuset

Hej, 

Tack för ditt mail. 

Jag beklagar det dem utsätter dig för, de nedsättande orden och att de tar bilder på dig. Förstår att du det får dig att må jättedåligt. <3 Jag skickar mod och stryka till att våga berätta om det här för en/flera vuxen i din närhet, eftersom det dem gör mot dig är förbjudet. Att fotografera nån som inte vill, att det sker i omklädningsrummet när du är avklädd och sedan skickar vidare detta är många steg som är förbjudet. Det är verkligen inte ett okej beteende och absolut inte något du ska acceptera. För att de ska sluta behöver du ta upp det här. 

Skickar styrka till dig att våga berätta! <3 

Har du fler frågor är du välkommen att höra av dig. 

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar