Frågor och svar om snopp

6 Apr 2020, 10:56 100

Liten är också fin

Kille, 18 år
Question


Jag är en kille som har en ganska liten snopp, speciellt när den är slak då syns den knappt. Har alltid tyckt att det är väldigt pinsamt att ha en liten kuk men på senare tid så har jag börjat tycka om det? Jag har börjat vaxa mig där nere så jag ska vara helt hårfri, jag använder trosor nästan varje dag. Men det största förändringen är nog att jag börjat använda en kukbur, för jag gillar hur det känns och vill att den ska vara liten. Allt detta är väldigt nytt för mig och jag vet inte hur jag ska tänka eller känna kring detta då jag vet att det inte är så vanligt.
Har du några tips eller kan du dela med dig av dina tankar kring detta?

Svar
Alice
Medmänniska, Fryshuset

Hej,
Om det känns bra för dig och inte skadar dig eller någon annan så är det bra. Det är min övertygelse. Det är kanske inte det vanligaste men varför inte liksom =). Har du funderat något kring varför du gillar det du gillar? Det kan kanske vara något där att lära dig av? Det finns en massa forum och dylikt med andra som gillar grejer som är lite ovanligare. Jag är inte expert på vilka sånna som är bra och vilka som är skräp. Men tycker du ska leta efter det. 

Mina tankar kortfattat är kör på, utforska, fundera men grubbla inte för mycket. 

<3

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar