Frågor och svar om skämmigt

14 Apr 2020, 12:36 40

Brun utan sol HJÄLP!

Tjej, 16 år
Question


omg tog brun utan sol och är inte van med att ha de och de känns för mycket och är rädd att folk ska reagera och ska träffa folk imorgon jag får lite intern stress. jag tkr typ jag ser orange ut och de e en bus som blir starkare utöver 24 timmar och de har gått 7 timmar vad ska jag göra. Den går inte att tvätta bort

Svar
Alice
Medmänniska, Fryshuset

Hej,
Jag ler lite när jag läser för jag har gjort samma misstag när jag var yngre. Nu fick du inte svar i tid, vilket jag ångrar. Men här kommer det jag skulle skrivit om jag sett ditt meddelande med en gång: 

Det finns nog bara två vägar att gå för dig i detta läget. 
1. Du försöker ducka från alla aktiviteter. 
2. Att du stolt och rakryggad garvar åt hela grejen och hoppas att andra kan se det komiska och ofarliga i det hela. Det är ju bara ett fånigt misstag. 

Vill gärna höra hur det gick. 

<3

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar