Frågor och svar om homo

10 Jun 2020, 10:21 53

Hitta en flickvän

Tjej, 12 år
Question


Hej, är en tjej på 12 år som verkligen vill ha flickvän, men hittar ingen bi eller lesbisk person. Snälla hjälp mig!

Svar
Alice
Medmänniska, Fryshuset

Hej kära du,
Längtan efter någon kan gräva hål i en. Så låt oss se om det går att hitta en lösning på detta. Jag vet inte var du bor men jag tycker att du ska hitta en mötesplats för unga gay/hbtqi personer. Så här kommer en lista på ställen som jag känner till. Det behöver kanske inte vara en flickvän som du hittar först och främst utan ett ställe där folk är hbtqi som känns skönt och tryggt? Lite som ett vardagsrum med andra som inte är hetro. Listar iaf en del ställen som har mötesplatser och som har koll. Sen finns det också https://chatt.tjejzonen.se/ där kan du som är mellan 10-25 år chatta om livet och allt annat man vill. Hoppas något av detta hjälper dig på traven. <3


Egalia
De finns i Sthlm på flera ställen. Det är alkoholfritt och även om jag misstänker att du kommer vara bland de yngre besökarna men det tycker jag inte ska hindra dig. 
https://www.egaliaung.se/kontakt/

Fhobit
Finns också bara i Sthlm men listar också ett par olika platser att gå till. Typ som fritidsgårdar för bara personer som inte är hetro. 
http://fhobit.se/platser-att-motas-pa-for-hbtq-ungdomar/


Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar