Frågor och svar om onani

29 Jul 2020, 09:45 144

En följdfråga om onani med stora grejer...bland annat

Tjej, 16 år
Question


Hej Alice
Tack för svaret. Jag hittar inte hur man svarar i tråden. Blir det en ny fråga igen nu? Måste du lägga upp den på sidan?
....

Svar
Alice
Medmänniska, Fryshuset

Hej som sagt :)
Eftersom mitt ena sätt att svara är på och via sidan så måste jag lägga upp om det ska komma till dig. Så jag censurerar din fråga och svarar på frihand.

För menssituationen skulle jag prova på menskopp. Det finns stoooora storlekar :) 

Jag skulle för sinnesrons skull också gå till någon som faktiskt är en läkare. Bara för att få veta vad ett proffs säger om saken. Så slipper du och jag hoppas att jag inte är galen. lol =) Typ Ungdomsmottagningen.

Jag hävdar bestämt att kompisar kanske inte ALLTID berättar exakt hur stora grejer de onanerar med även om det nog är helt normalt att använda allt möjligt litet och kanske att de som använder lite större prylar är aningen mer ovanliga. Bara en gissning, men om du tror du är lite skum skulle nog andra också tycka så om sig själva om de gjorde lika som du. Ni lever i samma norm på det hela taget ju. 

Så tycker jag du ska göra! Gå till en läkare och kolla för säkerhetsskull. Men skamma inte dig själv. 

<3

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar