Frågor och svar om anal

13 Jul 2020, 08:28 255

Analsex - var börjar jag?

Kille, 16 år
Question


Hej jag är en tonårsgrabb på 16 år och dom de flesta är jag rätt kåt av mig

Jag fick för ett tag reda på att många killar tycker att det är skönt med analt men vet inte vart jag ska börja rikitgt

Tänkte bara höra om du kanske har något tips som kan vara viktigt eller är det bara att köra

Svar
Alice
Medmänniska, Fryshuset

Hej Tonårsgrabb,Eftersom jag inte vet om du ligger med tjejer eller killar så är jag lite kluven till hur jag ska svara. jag vet inte så mycket om hur gaykillar har sex så om det är kilar du ligger med får jag passa på frågan. Är det tjejer du ligger med? Läs nedan:

Enligt vad jag hört är det många killar som säger att de tycker det är skönt men väldigt få som faktiskt provat. En anledning till det kan vara att de flesta tjejer inte får ut en skvatt av det. Låter hårt men jag tror jag har vetenskapen på min sida. Finns alla sorters människor, vissa gillar det ena och vissa det andra. Alla har lika rätt till sin egen njutning så länge det inte konkurrerar ut någon annans. Men tips är ändå att de flesta tjejer inte är så pepp på analsex. Så! Första steget är att hitta en tjej som är lika pepp på det som du är. Det kanske inte är något du frågar rakt ut när man ses bara men när det är nån slags sex på gång så är frågan bästa vägen framåt.Det kan bli så hemskt pinsamt om du gör ett försök och hon liksom försöker flytta bort dig o.O eller ännu värre, inte vågar säga att hon eg inte vill och gör det ändå. 

Ta det lugnt i bussen

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar