Frågor och svar om gravid

27 Jul 2020, 11:10 137

Gravid av lite sperma på rumpan

Kille, 16 år
Question


Hej jag har en väldigt underlig fråga: Jag sov över hos min tjej för ett tag sedan och då kom det sperma i mina kalsonger när jag låg och sov.

Jag märkte inte det förens vi båda hade kommit upp, men under den tiden så hade ju jag skedat henne lite och myst. Det var självklart lite vått på utsidan av kalsongerna så det finns ju chans att hon fått lite sperma på hennes rumpa.

Men idag skojjade hon och sa att hon inte hade fått sin mens och att hon säkert var gravid. Hon skojjade ju bara för hon vet om vad som hände. Sen sa hon också att mensen kunde hoppa över och att den gjort det förut. Men jag blev ju lite orolig så nu undrar jag om hon skulle kunnat bli gravid utav vad som hände? Och vad krävs för att bli gravid?

Mvh. Lite väl orolig kille

Svar
Alice
Medmänniska, Fryshuset

Hej Orolig,
Du behöver inte vara orolig :) OM det bara var på utsidan kroppen så är risken att hon är gravid obefintlig. Mensen kan ibland krångla, komma sent, tidigt eller helt utebli en månad. Det händer. Oroa dig inte. Men OM mensen inte kommit efter att vara tå veckor sen så är det inte fel att ta ett graviditetstest bara för att slippa vara orolig. <3

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar