Frågor och svar om åldersskillnad

30 Sep 2020, 14:37 130

Frienzoned

Tjej, 18 år
Question


Hej!
Jag tar de så snabbt som möjligt nu: huuur kommer man ut ur friendzonen?
(Speciellt om man friendzoneat personen också och man mest skriver med varandra och inte är med varandra i verkligheten även om man ser varandra j skolan hela tiden)

+ är det okej att t.ex va 02 tjej å va tsm med en 03 kille?

Svar
Alice
Medmänniska, Fryshuset

Det där med friendzon är något som vi brottas med hela livet. Så det är en bra fråga. De flesta vuxna jag känner har inte heller en aning om hur det ska behandlas. Men först tycker jag du ska ta reda på vilken zin du hellre skulle vara i. pojk/flick/mittemellanvän? Flirt? Vart vill du komma liksom. När du vet det är det dags att forma en strategi och nu tänker du Ha! Nu kommer svaret! Men tyvärr. Det är bara du som kan hitta på den. Tips dock: var ärlig mot dig själv. Var ärlig mot den andra. Flirta! Det är najs =) 

+Det är det väl? Ålder spelar ingen roll för att gilla varandra. Det enda som spelar roll är att man inte har sex när man är för ung och att båda vill hänga ihop. 

Kram!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar