Frågor och svar om få kontakt

10 May 2002, 19:16 111
Annat, 0 år
Question


Hej! jag har ett stort problem... jag träffade en kille på en tävling i hultsfred och tog aldrig reda på vad han hette. Han verkade intresserad men vi hann aldrig prata med varandra. Vad ska jag göra!!!

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Det bästa du kan göra om du vill ha kontakt med honom är att försöka luska ut vem han är, eller efterlysa honom. Om du vet i vilken stad han bor så kan du sätta in en liten annons i deras lokaltidning. I kvällstidningarna har dom också annonser där folk efterlyser varandra.
Annars som sagt så får du tänka efter och försöka komma på om någon på tävligen kan tänkas veta vem han är. Nu vet inte jag vilken typ av tävling det var, men om han själv var med och tävlade i någonting så har ju tävlingsledningen hans namn. Funkar inte detta så är det nog tyvärr så att det blir svårt att få tag på honom, men försök med dom varianter jag gav dig så får vi hoppas att du lyckas hitta honom. Har man fått den där känslan att personen man träffat skulle kunna vara den rätte så är det ju i alla fall värt ett försök.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar