Frågor och svar om längd

12 Oct 2020, 13:58 23

Kan jag bli längre?

Kille, 16 år
Question


Hej! Jag är en kille på 16 år och är 181 cm lång. Har varit det i 1 år nu och jag undrar bara ifall jag har slutat att växa? Såna fall finns det något jag kan göra för att växa mer. Killar anses inte vara attraktiva ifall dom inte är minst 185 cm

Svar
Alice
Medmänniska, Fryshuset

Hej,
Du har ju rätt i hur du känner men det där med att killar inte kan vara attraktiva om de är under 185... Det stämmer ju verkligen inte. Kolla dig omkring bland killar du tror tjejer tycker är attraktiva. Ja...du kanske inte kan gå omkring med ett måttband men googla isf på "snyggingar" och kolla hur långa/korta de är. Nej nej nej, du har helt enkelt fel där. MEN om du gärna vill bli längre så vill du ju det. Men det är inte så himla lätt. Du kan absolut få en push till plötsligt och bli lite längre men det vet jag inte säkert för jag är inte läkare eller liknande. Om du bir för upptagen med din längd, så finns ju risken att du missar hur snygg du egentligen är. Ta det kallt och håll hoppet uppe. Längd är inte alls. 

 <3

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar