Frågor och svar om stånd

27 Nov 2020, 13:39 299

Uppdatering efter läkarbesöket!

Tjej, 13 år
Question


Hej, Alice. Tack för ditt svar. Jag va på undersökningen av min snopp i augusti så svarat va lite sent men det gör inget för att allt gick bra, jag fick inte stånd som jag trodde att jag skulle få vilket va jätte skönt.
Jag har några fler frågor men jag vet inte om dom är konstiga och vågar inte ställa dom typ. Och så undra jag vad ni gör med min e postadress. Raderar ni den? Sparar ni den??

Svar
Alice
Medmänniska, Fryshuset

Hej igen!
Vad modigt av dig att du gick! Och tack för att du berättar hur det gick! 

//För er som inte vet det så fick jag en fråga tidigare i höst från denna kille som var orolig för att gå och undersöka snoppen pga risken att få stånd under undersökningen. Som ni nu kan läsa så vågade han gå!//

Varken jag eller någon annan kan se något annat än den text du skriver och den text jag skriver. Det är gjort så för att du ska våga ställa även de knepiga frågorna =) Så känn dig trygg i det. 

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar