Frågor och svar om för stor

31 Dec 2020, 17:00 639

För stor?

Tjej, 15 år
Question


jag är redo för sex men är orolig fatt kuken inte går in min kille har en väldigt lång och stor kuk och vet inte hur den ska in

Svar
Alice
Medmänniska, Fryshuset

Hej,
Ja det låter ju lite jobbigt förstås det kan göra rätt ont om den är alldelles för lång och han försöker trycka in den när det inte går. SÅ det får han ABSOLUT inte göra. Säg till honom det =) Sen är det rätt mycket plats därinne så det kankse går bra ändå. Så in kommer den nog men kankse inte hela vägen. Killar har en tendens att vilja stoppa in hela också, men som sagt OM det inte går så får han absolut inte trycka på. Det gör inte bara ont, det kan också göra skada på dig. Sen är det vitkigt att du är ordentligt upphetsad. Då drar livmodern liksom ihop sig och skapar lite mer utrymme där inne. 

Ta det lugnt och gör ABSOLUT inget som känns fel eller gör ont 

Gott nytt år!

<3

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar