Frågor och svar om onani

29 May 2002, 17:53 576
Kille, 0 år
Question


Jag e 13 år gammal och kom i puberteten när jag var 11. Min penis är cirka 14,5 cm lång och mina kompisar har inte kommit i puberteten än. När vi duschar i skolan brukar jag titta på andras kukar. Och jag och min kompis som går i en annan klass brukar runka ihop. En gång hade vi analsex men jag tyckte inte om det. Är jag bög eller?? för jag tänder fortfarande på tjejer. E det farligt att onanera med en gurka??

MVH bög??

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Nej, du är inte bög för att du runkar ihop med en kompis eller provar analsex. Det är många som har sina första sexuella erfarenheter tillsammans med andra av samma kön. Det hör liksom puberteten till och inget som i sig betyder att man är homosexuell.
Du tänder ju fortfarande på tjejer varför jag tror att detta med andra killar mest var en sådan där grej där du testade lite och lärde dig hur kroppen funkar.
När du blivit betydligt äldre kommer du att märka om du överhuvutaget kommer att ha något sexuellt intresse för andra killar, men som sagt det finns inget som idag som gör att du skulle vara bög.
Det är inte heller farligt att onanera med en gurka, men jag brukar rekommendera att man ser till att dom grejor man använder är rena.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar