Frågor och svar om sex

4 Jun 2002, 17:27 323
Annat, 0 år
Question


Efter jag och min flickvän hade haft sex så sprutade jag henne i ansiktet. Det va inte menningen eller något sånt och nu e hon skit sur på mig vad ska jag göra?? hjälp mig snälla hon hatar mig.

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Det kan självklart upplevas som både obehagligt och kränkande att få sperma i ansiktet om man inte själv är med på det. Så att din flickvän är sur och ledsen är kanske inte så konstigt. I ett sådant här läge kan du inte annat än gång på gång och med jämna mellanrum försöka förklara att det var ett misstag och att du är ledsen för det som hänt. Det viktiga är att din flickvän förstår att det inte var meningen att göra så här och att hon känner att du är uppriktigt ledsen för att du utsatt henne för något som hon upplevt som sårande. Det här kan ta ett tag och mitt råd är att du inte ger upp, för även om din flickvän är sur och ledsen nu så tror jag att hon med tiden kommer förstå att du uppriktigt ångrar dig. Skulle hon inte förlåta dig trots upprepade försök från din sida, finns det inte så mycket mer du kan göra. Men vi får hoppas att hon med tiden kan acceptera din ursäkt, och att ni kan bli vänner igen.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar