Frågor och svar om sex

5 Jun 2002, 15:14 223
Annat, 0 år
Question


hej!
Kan man "mosa" klitoriset av att onanera "hårt"?!
Jag skulle också vilja fråga en sak var ni tror! Det är så att jag och en kille jag var tillsammans med för ett år sen vi har haft sex jätte många gånger. När vi träffas så beter han sig som att jag vore hans tjej, och han min kille. Men på skolan så märks det inte så mycket. Men när vi är hemma, han bara vill gosa och prata och grejer med mig hela tiden. Kan det vara så att han har känslor för mig, eller vill han bara knulla? Vad tror ni? vill gärna ha svar...!!
tack i förhand

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Svaret på din första fråga är att du kan inte mosa klitoris genom att onanera hårt. Det skall ju inte göra ont när man onanerar, med vid onani så känner man ju själv direkt om det gör ont och då slutar man ju normalt, varför det sällan är något problem med att man skadar sig själv.

När det gäller din andra fråga så kan jag självklart inte säga säkert om killen du pratar om har känslor för dig eller om han bara är ute efter sex. Efter vad du beskriver så verkar ni ju vara mer än sexpartnerns eftersom du säger att han beter sig som om du vore hans tjej och att ni uppenbarligen gör mer än att bara ha sex. Men jag kan inte veta säkert eftersom jag inte träffat killen ifråga. Däremot så tycker jag att du skall reda ut för dig själv vad du skulle vilja med den här relationen, eftersom du tydligen är lite fundersam över det hela. Vill du att ni skall bli ihop igen eller vill du bara ha honom som sexpartner? Har du själv känslor för honom mer än bara känslor av attraktion och lust när det gäller sex?
Om det är så att du skulle vilja att ert förhållande utvecklades mer så kanske det vore läge att faktiskt fråga killen hur han känner. Om ni nu är tillsammans så mycket och även har sex tillsammans så borde det inte vara så konstigt att du frågade hur han ser på er relation. Det borde vara det enklaste istället för att försöka gissa sig till hur han känner inför det hela.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar