Frågor och svar om underlivet

12 Jun 2002, 20:20 184
Tjej, 0 år
Question


hej jag har ett problem jag har så ont i äggstockarna och mår illa oftast när jag vaknar och på natten jag har oxå mycket flytningar ibland luktar dom illa! jag och min pojkvän försöker skaffa barn men mensen kommer alltid=( fast den blir mer och mer försenad för varje månad.
vad ska jag göra? annelie

Svar

Jag tycker att du ska söka läkare på ungdomsmottagningen på din ort. Det kan vara någon bakterieinfektion som du har,det ger illaluktande flytning,och ibland även smärta över äggstockarna. Beträffande graviditet så kan det ta lite tid innan du blir gravid. Man räknar med att 80% blir gravida innom ett år. 10% tar det lite drygt ett år för och 10% behöver göra en fertilitetsutredning.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar