Frågor och svar om sex

14 Jun 2002, 18:02 288
Kille, 0 år
Question


Min tjej vill att jag ska slicka av henne, men jag känner mig osäker. Jag vill, men vet inte riktigt hur jag ska göra för att hon ska få det skönt, snälla svara.

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Det finns självklart många sätt att göra på, men oftast handlar det om att med tungan slicka, vicka, och massera klitoris. Klitoris är den lilla hårda knappen längt fram i tjejens slida. Man kan använda tungan på olika sätt. Slicka långsamt, snabbt, mjukt, hårt, eller låta tungan cirkulera runt klitoris. Här får du prova dig fram vad din tjej gillar, och tänk på att om du bara är uppmärksam på din tjejs reaktioner så kommer du förstå om du är på rätt väg eller inte. Du kan faktiskt också fråga henne när du håller på om hon tycker det är skönt.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar