Frågor och svar om sex

22 Jun 2002, 14:10 260
Kille, 0 år
Question


Hej! jag är en kille på 14 år som vill ha några tips om runkning. Jag vill okså veta om det är onormalt att runka och suga en annan kille. Ps. Jag är inte bög men kan man suga endå ds.

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Jag vet ärligt talat inte vad det är för typ av tips du vill ha om runkning, så det lämnar jag obesvarat. Men när det gäller ifall det är onormalt att runka och suga en annan kille även om man inte är bög, så skulle jag vilja säga att det är normalt och ganska vanligt i din ålder. I tidiga tonåren utforskar man sex och sin kropp mycket och detta väljer många att göra tillsammans med någon av samma kön, förmodligen för att det kan kännas lite tryggare då man liksom vet mer hur den andre fungerar sexuellt, än vad man vet när det gäller personer av andra könet.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar