Frågor och svar om onani

25 Jun 2002, 16:05 330
Kille, 0 år
Question


himla va dåliga ni är på att svara på frågor...! jag har frågat detta typ 5 ggr... jag måste på nått vis minska min sexlust min lust att ta på min tjej och min lust att bli tagen på... går det... hur... ??? om inte vad ska jag göra hon gillar verkligen inte det sexuella alls.. men d gör ju jag...:-/

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Det enda som går att göra utan att ställa till trassel i relationen är att man tillfredsställer sig själv genom onani. Fördelen med detta är att du faktiskt kan få utlopp för din sexuella lust till din tjej genom att fantisera om det du längtar efter, och blir upphetsad av, när du onanerar. Det kanske inte alltid är detsamma som om du och din tjej kunde ha någon form av sexuell relation ihop, men det är ett sätt som fungerar tills båda känner sig redo. Det jag pratar om nu är ju att du skall få utlopp för din sexuella lust utan att pressa din tjej, och utan att er relation trasslar till sig. För mig veterligen kan man inte minska sin sexlust som du frågar efter, utan istället handlar det om att man skall hitta ett sätt att få utlopp för den på ett sätt som fungerar inom relationen.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar