Frågor och svar om onani

14 Jul 2002, 14:43 285
Annat, 0 år
Question


Kan jag bli gravid om jag fört in ett finger med sperma i min slida och killen sprutat mellan benen på mig (men INTE INNE!)????
Min mens är försenad med några dagar, jag är kristen o borde väntat med "sex" till man gift sig och abort är helt uteslutet! HJÄLP!!!

Svar

Risken att du blivit gravid är mycket liten, nästan obefintlig.Att din mens är försenad några dagar beror säkert på din oro. Är man stressad av olika anledningar så kan det påverka så att mensen blir oregelbunden. Om din mens dröjer mer än 1 vecka så gör en graviditetstest,det finns att köpa på apotek eller välsorterad affär.Du kan givetvis vända dig till ungdomsmottagningen på din ort.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar