Frågor och svar om sex

15 Jul 2002, 10:21 175
Tjej, 0 år
Question


hej jag ar utomlands for tillfallet och nar jag o en kille hade sex for 4de gangen fick jag kraftiga blodningar, han var stor kan det vara sa att nagot gatt sonder?Jag hade inga storre smartor. Och det har nu gatt en vecka sedan dess nu provade vi att ha sex igen men jag borjar bloda direkt! vad kan vara fel det finns ingen gynekolog eller doktor har pa On som kan engelska sa jag kan inte fa nagon hjalp! jag ar jatte orolig o kommer inte har ifran forens om 3 veckor!

Svar

Det kan vara så att din livmodertapp är extra känslig,ibland kan det bero på en slidkatarr, ibland på att slemhinnan på livmodertappen är känslig utan att det för den skull är något fel. Du bör avstå från samlag tills vidare. Om dina besvär ändå fortsätter så bör du söka hjälp de närmsta veckorna.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar