Frågor och svar om sex

23 Jul 2002, 19:18 96
Kille, 0 år
Question


Första gången vi skulle göra det gick d snett!! Hur kan jag göra så att det inte går snett andra gången!?????...SNÄLLLA SVAARA!!!//en som behöver hjälp

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Eftersom du verkar väldigt ivrig att få hjälp, och eftersom detta sätt att ställa en fråga inte är ovanligt, vill jag kommentera det hela. Jag kan tyvärr inte svara på vad du skall göra för att det inte ska gå snett andra gången. Anledningen till det är att jag inte vet vilka vi du menar, om du är tjej eller kille, eller ungefär hur gammal du är. Men det viktigaste är att jag inte har en aning om vad du menar med att det gick snett. Jag antar att du menar att du haft din sexdebut när du skriver "första gången vi skulle göra det". Men annars vet jag inte tillräckligt för att kunna ge dig något svar. Till dig och andra som läser detta vill jag säga att det är jättebra om ni försöker ge lite mer information för att jag skall kunna svara. Att gå snett tex kan ju betyda väldigt mycket och det är svårt för mig att gissa vad du och andra menar. Du är välkommen att skriva en ny fråga med lite mer information om vad det var som gick snett, och på vilket sätt det skedde, så får vi hoppas att jag har möjlighet att svara på den.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar