Frågor och svar om p-piller

23 Jul 2002, 21:37 166
Annat, 0 år
Question


Jag har ätit p-piller i 3 ½ år. Ivåras fick ja inte tag i någon barnmorska så jag hade en månads uppehåll. Men har nu ätit p-piller i 2 ½ v.Igår när min kille å jag hade sex så kändes de konstigt i magen så vi slutade sen så såg han att han va blodig. Jag fick smärtor i magen å det kom lite blod.Men har inte kommit något mer sen dess.
Vad va det som hände?Skulle uppskatta svart snarast eftersom

Svar

När man gör ett uppehåll som du har gjort,så kan det bli mellanblödningar när du startar upp igen med p-pillren. Men det brukar att rätta till sig av sig själv. Skulle du få problem med att blödningarna inte vill ge sig efter någon månad så bör du söka upp ungdomsmottagningen på din ort för en eventuell gynekologisk undersökning av barnmorska eller läkare.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar