Frågor och svar om lärare

1 Aug 2002, 21:09 735
Kille, 0 år
Question


Tja. Jag är 15 år, och jag tycker att min handledare (hon är 30) är sexig. Ibland när jag onanerar brukar jag tänka på henne. Hon är jättesnäll och jättesexig.
Problemet är att hon har pojkvän, så vad kan man göra? Jag vill helst inte berätta för henne om detta, eftersom hennes pojkvän också är jättesnäll.

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Att man blir kär i en lärare/handledare och tycker hon/han är sexig är i sig inget varken ovanligt eller onormalt. Det har nog dom flesta upplevt, och även använt i sina onanifantasier. Nu är det ju dock så att det inte är lämpligt att en lärare/handledare har ett förhållande med en elev, och läraren/handledaren skulle få stora problem i ett sådant fall. Så svaret på din fråga om vad du kan göra, är att du helt enkelt inte bör göra någonting. Det finns i mina ögon ingen anledning att ens berätta det för henne. Dels är det som jag sade inte lämligt med en sådan här typ av förhållande, och dels är hon med allra största sannolikhet inte intresserad och har dessutom pojkvän. Så mitt råd till dig är att du håller det hela för dig själv. Det är helt okay att du fantiserar om henne när du onanerar, det är ett bra sätt att få utlopp för sådana här känslor på. Men låt det stanna därvid så slipper det bli en jobbig situation för dig själv, och kanske även för henne. Som jag sade tidigare så har dom flesta upplevt det här, men dom flesta upplever också att dom här känslorna försvinner med tiden, varför man gör bäst i att inte göra någonting mer än att låta dom här känslorna krydda ens onanifantasier.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar