Frågor och svar om sex

2 Aug 2002, 09:59 232
Kille, 0 år
Question


Tjena hallå :)

Det är såhär, Jag och min tjej har varit tillsammans i snart 5 månader och vi har det skitbra överallt, vi kan varandras kroppar vi njuter båda lika mycket av sexet hon kanske njuter mer än mig (går det) tillochmed. Jag vet iallafall att hon njuter mest av att köra doggy stajl :) då fick hon tre orgasmer som tillsammans varade i en knapp timma (!!!! jag vill oxå!!!:))

Min fråga är dock, finns det några fler skojjiga ställningar att prova på? jag har sån otroligt dålg fantasi. Vi ska se på porrfilm för att få nya ideér, men för att utföra vissa som jag har sett måste man ju vara proffs :) Men jag är ju bara ett underbarn ;) Finns det nån sida eller nått där man kan få bra tips/råd/illustrationer till bra och roliga ställningar att pröva på ?


(oj vad långt det blev)
tack för era svar :)

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Jag har faktiskt letat en del på nätet eftersom det är fler som frågar efter detta, men hittar inget som innehåller illustrationer eller beskrivningar. Kanske är det någon annan som läser detta som vet om någon sida, och som kan ge tips som en kommentar till detta svaret?
Ett annat alternativ är att du går ner på biblioteket. Det finns nämligen ett antal böcker med illustrationer, så där hittar du garanterat något om du inte bor i en för liten stad där dom har ett begränsat sortiment. Men då går det att söka i deras databas och beställa från annan ort.
RFSU har en del material kring sex men jag har inte hittat några böcker om ställningar på rfsu:s hemsida (www.rfsu.se). Men ett råd är att du ändå ringer eller mailar till dom för dom kan säkert ge dig en del tips om vad som finns på marknaden och sedan kan ni välja om ni vill låna från biblioteket eller köpa i någon bokhandel.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar