Frågor och svar om olika former av sex

10 Aug 2002, 13:29 398
Kille, 0 år
Question


Hej,

Jag gillar och ha anal-sex med tjejer, men vissa av dom äter inte p-piller, finns det någon chans att dom kan simma från rumpan till musen och att dom blir gravida ?, svara snabbt

mvh,
Jätte orolig kille.

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Nej, det finns ingen chans att tjejen kan bli gravid av att du får utlösning i hennes anal. Om sperman rinner ner till slidan så måste den i princip föras in som vid en egenhändig insemination (typ när man för upp sperma i slidan med hjälp av att dra upp den i ett sugrör och sedan blåsa ut den försiktigt när man fört upp sugröret tillräckligt långt), för att tjejen ska ha en chans att bli gravid. Men i vilket fall som helst så tycker jag att du ska använda kondom för då unviker du smittspridning av överförbara sjukdomar.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar