Frågor och svar om sex

12 Aug 2002, 14:46 348
Annat, 0 år
Question


hejsan! jag är en 16 årig tjej. Ibland när jag har sex med minflickvän så blundar jag, och då tänker jag på häsar som har sex med mig!!! Är detta normal? snälla svara!!!

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Att ha sexuella fantasier under onani eller under samlag är väldigt vanligt och helt normalt. När det gäller fantasier, så är dom ju liksom drömmar helt fria tanke-, och känsloassociationer varför dom ibland kan verka lite konstiga när man tänker på dom i efterhand med sin vanliga logik. Men jag tycker inte att man skall begränsa sina fantasier utan låta dom komma och gå som dom behagar och om den här fantasin känns upphetsande för dig så ser jag inget fel i det hela, eftersom fantasier precis som drömmar inte skadar någon annan, så länge som det stannar vid fantasier. Och om det nu var så att det gick att få ett ärligt svar från människor om vilka sexfantasier dom har, skulle du upptäcka att din fantasi inte är speciellt konstig eller onormal, så du behöver inte bekymra dig.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar