Frågor och svar om sex

15 Aug 2002, 15:50 389
Kille, 0 år
Question


Hej! Jag är en kille på 19 år som vill ha sex med en kvinna som är äldre än mej (35 år). Hon lever ensam och vi känner varandra lite grand och har alltid haft ett gott öga till varann... Kan det va så att hon har fantasier om mig och vill ha sex med mej? Hon har sagt att hon tycker om sex och så.. Tänder kvinnor i den åldern på lite yngre killar? Tacksam för svar!

Svar
Bo Westholm
Psykolog

I takt med att det blir mer och mer accepterat att kvinnor söker sig till yngre män, så tycker jag att den typen av förhållanden blir vanligare och vanligare. Länge har det ju varit accepterat att män har förhållande med betydligt yngre kvinnor men korkat nog har det varit lite tabu när det varit tvärt om. Så om det nu är så att ni två alltid haft ett gott öga till varann så är det inte på något sätt otroligt att hon är intresserad av dig också. Men detta kan bara hon själv svara på, varför du får göra som man brukar när man är intresserad, fråga henne, eller pejla på andra sätt om intresset är besvarat. Jag tycker i alla fall inte att du skall avskriva det hela beroende på åldersskillnaden, utan är du intresserad så visa det, eller pejla henne intresse först. Det är ju som alltid att det kan inte bli mer än ett nej.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar