Frågor och svar om olika former av sex

25 Aug 2002, 20:42 772
Kille, 0 år
Question


Det är så att jag är ihop med en tjej och hon vill ha trekant med nån av mina kompisar! Sen lite senare börja jag och min kompis prata om trekant och han skulle vilja vara med om en trekant!!!
Tycker du att jag ska fråga honom?!!!
ps: Han är lite konstig han tror man blir tuff av att ha haft sex!!!

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Om du ska fråga honom eller inte kan jag inte svara på, utan mitt råd är att du istället pratar med din tjej, eftersom det var hon som kom med den här idén. Hon kan ju säkert säga om hon tycker att den här killen du pratar om är intressant att bjuda in till en trekant. Och sedan är det ju frågon om du själv är intresserad. Du skriver inget om hur du själv ställer dig till det hela, varför jag inte vet om du är positiv eller negativt inställd. Så det vettigaste jag tycker ni kan göra är att ni två pratar om det hela och tillsammans bestämmer om ni verkligen vill ha en trekant båda två, och vem ni i sådant fall skulle vilja ha med som tredje part, då det måste kännas rätt för er båda. När ni väl bestämt er så gäller det ju att den tredje personen är med på det ocks om ni nu fortsätter med era planer, och i ett sådant läge kan det vara bra att träffas alla tre och prata om det hela så man känner att det är rätt.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar