Frågor och svar om olika former av sex

7 Sep 2002, 13:58 258
Annat, 0 år
Question


töjer det analen när man har analsex? och måste det göra ont? jag har nämligen hört att det inte gör inte, dessutom är skönt när man har analsex om man "vänjer" analöppningen lite när man har analsex, alltså öppnar en liten bit i taget? kan det vara skönt?

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Analsex kan vara skönt, men det är väldigt individuellt. Vissa tycker analsex är jätteskönt emedan andra tycker det är jättehemskt och att det gör ont varför dom aldig gör om det efter att dom provat. Men visst är det så att en förutsättning för att det ska vara skönt oftast är att man inte bara för in penisen pang på, utan att man ser till att använda något som gör att det inte är för torrt, och att man tar det en liten bit i taget. Däremot så är det ingen större risk att du töjer ut analen.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar