Frågor och svar om sex

11 Sep 2002, 08:57 149
Kille, 0 år
Question


Tjeanre, det kom en fråga som löd så här:
När jag och min kille har sex går det för honom nästan på en gång. Vad kan man göra för att förhindra detta? Men jag tänkte, finns det inget sexhjälpmedel som gör att man kan hålla ut längre??

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Jag kan tyvärr inte svara på det. Det finns sexologer och sexualrådgivare som är specialutbildade på den här typen av frågor och som säkert vet vilka eventuella hjälpmedel som finns på marknaden när det gäller för tidig utlösning. Men som jag sade så har jag tyvärr inte den kunskapen. Är du intresserad av att få veta om det finns hjälpmedel och vilka så föreslår jag att du skickar en fråga till RFSU på deras hemsida (www.rfsu.se). Dom har ett antal sexologer och sexualrådgivare till sin hjälp varför dom säkert kan svara på detta.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar