Frågor och svar om onani

22 Sep 2002, 11:22 364
Tjej, 0 år
Question


har någon ngt tips då vad jag kan onanera med? inte dushen, den e gammal. och inte eltandborsten eller ett ljus också gammalt!.. ngt NYTT!

Svar
Bo Westholm
Psykolog

När det gäller onani för tjejer så är det endast fantasin som sätter gränser. Det finns förvisso många saker hemma man kan använda och jag har hört om allt från telefonlurar till alla former av grönsaker. Det viktiga är bara att man inte använder vassa, eller smutsiga saker så man inte skadar sig själv.
Ett annat alternativ är massageapparat. Många tjejer tycker att en så kallad dildo är ett jättebra alternativ och det finns att köpa tex på postorder.
Men för att du ska ska få fler tips så lägger jag ut din fråga så får vi hoppas att andra besökare kan ge dig lite nya idéer.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar